route
route
empty traject_1.1 traject_1.2 traject_2.1 traject_2.2 traject_2.3 empty traject_1.1 traject_1.2 traject_2.1 traject_2.2 traject_2.3

Jacobus' Jacobsroute

11 JUNI 2023 - HEDEN

  • vr 15 sep 2023
  • Via Brabantica 2.7
  • Buizingen-Itter
wandelen met bagage
15km
menu

wandelroute wandelroute


Wandelend van Buizingen naar Itter,
met hotel-bagage voor 3 dagen in de rugzak.


icon belevenis

Gisteren ben ik veel te lang doorgegaan, vooral op het laatst merk je dat. Maar je moet wel door gaan, de slaapplek is gereserveerd. Een andere is er niet. Door die vermoeidheid was het even moeilijk in slaap te komen.

Maar het lukte blijkbaar, want 's nachts wakker geworden en zoals gewoonlijk thee gezet, en gegeten. Gehorige verbouwde zolderkamer, de buurman werd daar blijkbaar wakker van en werd blijkbaar boos! Hijzelf stond om 06 uur op en bonsde hard op de muur; Boem Boem zodat ik nu wakker zal worden door hem! Denk dat hij vroeg naar z'n werk moest. Nou zelf was ik ook om 8.20 al op pad!


Het is nu kwart voor 12, ik heb net gegeten, en kwam tot de ontdekking dat ik het stoeltje vergeten ben. Dus het wordt een hele dure wandeling. Nog een reden om de volgende keer met de auto en tent en fiets te gaan.


schelp Je zou zeggen loop terug, en kijk of dat stoeltje nog staat waar die is achtergelaten. Maar het was zeker 5 kilometer verder. 5 heen en 5 terug is 10 kilometer. En dan moet ik ook de resterende route van de dag lopen, weet je dat red ik niet ...


Heb besloten om het verlies te nemen, en toch maar van die goedkope stoeltjes te gaan gebruiken, kan je je iets prettiger voelen nadat je ontdekt dat je de stoel vergeten bent!. 

Stom, ik weet precies waar het gebeurd is, ik zat ergens op  een bankje een beetje te klojo├źn om m'n jasje goed te krijgen bij vertrek. Dat lukte niet. Dan dacht ik geergerd; laat maar zitten. Opgestaan weggegaan. En daar is dat stoeltje dus blijven liggen, netjes in z'n hoesje op een bankje, in een stadsgebied, waar veel bankjes en leuke stoeltjes stonden; dat ding is allang verdwenen. Niks aan te doen.


icon gedachten

Overpeinzing tijdens het lopen:icon belevenis

Weet je dat het wandelen hardstikke leuk is.
Nu vandaag behoor ik dus heel moe te zijn, nou dat klopt ook wel.
Maar ik vind het leuk, dat is eigenlijk heel raar.

Nu zit ik weer even lekker in de schaduw; de hele tijd heb ik in de zon gelopen, ook in de zon zitten eten. Ik hou van het leven, en hoe het met de stoeltjes gaat dat zien we vanzelf.16:26 Itter, Bois d'Apecheau, Sint Joseph